Becca Eye Lights Palette op mijn ogen en NARS VIBEKE LIPENSTICKT
Ik heb het eerder gezegd en ik zal het nog een keer zeggen – ik ben geen sneeuwpersoon.

Ik bedoel, ik hou van rondhangen in de lodge bij het vuur met een glas rode wijn op een Bearskin-tapijt na het snowboarden … Je komt terug naar de hut na een dag op de hellingen, heb een aantal warme cacao en snacks. Dat is cool, toch? En dan, zoals, als, je huid eruit ziet, zoals je draagt ​​de Becca Après Ski Glow Collection Face Palette ($ 45), omdat je jezelf op de hellingen hebt uitgevoerd.

ADVERTENTIE

Klaar om te gloeien?
Vanaf de top: Rose Quartz, Icicle, Winter Seizoen Berry, Bluiled Copper, Opal, Bronzed Bondi
Becca weet zeker hoe te omgaan met naadloze integraties, weet je? Wanneer ik hun producten draag, kan ik het niet vertellen waar mijn bronzer stopt en mijn blos begint, en dat geldt ook voor hun markeringen. Hun producten smelten in elkaar zonder ernstige lijnen achter te laten. Hun glinsterende huid-perfectors mengen in wezen alsof je een taart glimlacht.

Voer het CEBCA APRÈS SKI GLOW FAD PALET VOOR VAKANTIE 2017 in.

Ik draag Bronzed Bondi Bronzer en Winterseizoen Perry Blush op mijn wangen, en opaal op mijn bovenste jukbeenderen en langs de brug van mijn neus. De lip is Nars Linda Lipstick.
Après-ski wordt geleverd met één Bronzer, twee blozen en drie markeerders, en ik vind het leuk om te beginnen met warme en roostige goudbruine gebronsde Bondi, die ik op mijn wangen en rond de rand van mijn gezicht buff. Dan, ik buff een beetje bloosed koper of winterseizoen bes blozen op de appels van mijn wangen voordat ze een van de markeringen bovenaan mengen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Die eenvoudige en gemakkelijke gloed is de charme van Becca’s markerende paletten.

Apres Ski!
Ik heb gemengde gevoelens over de ijzige witte markeerstift genaamd Icicle. Het is een beetje funky, en ik stuur gewoonlijk de dingen zoals het, maar het heeft deze raar fantastische blauwe flitser die je af en toe ziet, en ik hou van vreemde sh * t zoiets!

Ik houd het in de innerlijke hoeken van mijn ogen en veeg het echter niet echt over grote zwaden van mijn gezicht, omdat ik het gevoel heb dat dat te veel zou zijn. Maar als je een bleke prinses bent, ooh, meisje! – Die blauw kan er gek uitkoelen.

Icicle is trouwens een van de nieuwe tinten, net als Winter Season Berry Blush. Alle andere kleuren zijn opnieuw bevorderd.

FYI, als je al het Becca Chrissy-palet van afgelopen zomer hebt, is dit vergelijkbaar met het.

The Après Ski Glow Face Palette is $ 45, Limited Edition en nu beschikbaar bij Sephora en Ulta.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

P.s. Tgif! Eerlijk gezegd, waar ging deze week ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.