Ik gebruik BUXOM full-on lip crème in Berry Bramble uit de 15 -piece buxom bevriest over kit
Um … deze vacht is belachelijk.

Ik online in Noord-Californië, evenals freak uit wanneer het onder de 40 graden daalt. Waarvoor vereiste ik een arctische ontdekkingsreiziger voor? Ik kan nauwelijks uit de motorkap zien!

ADVERTENTIE

Haha! Yup, ik heb mezelf aan het lachen gemaakt. Dat vind ik leuk.

Ik gebruik de vacht omdat het fitting leek voor foto’s van deze twee nieuwe vakantielipkits van BUXOM – de 15-delige buxom bevriest over set evenals zes-delige 6 ° onder Sexy.

De grotere set heeft drie verschillende kleine lipformules, waaronder vijf ongelooflijk glanzende full-on lip-poetsmiddelen, vijf niet-zo-glanzend vol op lipcrèmes (beide van toepassing met een geweldig aanbod van pigment, maar ook enorm Vijf zelfs minder glanzende wild geslagen lichtgewicht vloeibare lipsticks, terwijl de lippies van de kleinere kit gewoon rechtop zijn getint glans.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Alle producten in beide kits zijn bedoeld om te mallen, maar ze zijn niet het type mollig dat pijn doet (Gelukkig!). Er is geen sting. Het is veel meer een visuele illusie (een die ik niet kan vermelden, ik merk echt op), evenals ze allemaal buitengewoon comfortabel zijn, net zoals elk buxom lipproduct dat ik ooit heb gedragen.

Ik gebruik de Dark Flumy Wildly Slaglightweight Liquid Lipstick, die ruikt en smaakt zwak van vanille, om te kiezen voor mijn Plum Eye-look, evenals de formule voelt zowel licht als prachtig, het soort schilderen Pluizige roomkaas …

Buxom bevriest meer dan 15 stuk kleine lipcollectie, beperkte editie, aangeboden nu, $ 59
Deze set bevat:
– 5 x 0,07 OZ / 2.07 ml Tiny Full-on Lip Polish in Sugar, Jane, Emma, ​​Nicole, Sandy
– 5 x 0,07 Oz / 2.07 ml Tiny Full op Lip Cream in Dolly, Berry Bramble, Sangria, Berry Blast, White Russian
– 5 x 0,06 OZ / 1.7744 ml Tiny Wildly Slager Lichtgewicht Vloeibare Lipstick in Devious Dolly, Criminal, Dominatrix, Lover, Centerfold

Buxom 6 graden onder aantrekkelijke Plumping 6-pc Tiny full-on lip Poolse collectie, beperkte editie, aangeboden nu, $ 32
Deze set bevat:
– 6 x 0.07 oz / 2.07 ml in Dominique (glinsterende ijs), Amy (Golden Naakt), Celeste (Prismatic Soft Peach), Clair (Starry Plum Haze), Starr (Brandy Cordial), Jasmine (Black Cherry)

De buxom bevriest zowel als de 6 graden onder aantrekkelijke sets
Hier gebruik ik wild geslagen lichtgewicht vloeibare lippenstift in crimineel uit de buxom bevriest in de set
Vrij grote dekking, ook.

Ik weet niet precies hoe lang het duurt sinds ik het ga doen om het te ontbijten (El Hub kreeg Donuts !!!!), maar op basis van het gevoel, ik verwacht dat het een paar uur zou duren.

Buxom bevriest over wild geslagen lichtgewicht vloeibare lipstickstalen

Meer Swatches … Buxom bevriest over full-on lip crème
Aaand veel meer stalen … Buxom bevriest over full-on lip Polish
6 graden onder Sexy …
Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Ik kan je niet eens beginnen te vertellen hoe extatisch ik ben om donuts te hebben.

P.p.s. Wat ga je dit weekend doen? Na het ontbijt ga ik ten slotte mijn haar deden. Het is een tijdje geleden … Desire Me Luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published.