met behulp van bijt Appeal Amuse Bouche Lipstick in Whisky
Goedemorgen, glorie! stijgend en glans!

Dit is bijt appeal Amuse Bouche Lipstick in Whisky ($ 26), een donker roodachtig bruin met een satijnen afwerking, evenals het is extreem net als iets dat ik in de dag zou hebben gebruikt terwijl ik luistert naar de prachtige vocale stylingen van Color Me Badd en Coolio.

ADVERTENTIE

JA! Ik ga naar een ik hou van de jaren ’90 show vanavond, dus gebruik ik vanmorgen een ’90-stijl lippenstift om in de geest te komen.

Zowel Color Me Badd Evenals Coolio presteren op het concert, samen met (wacht op het!) Vanille-ijs (OMG), Tone Loc, Rob Base en Young MC.

De show is in de stad Jackson, Californië, ten oosten van Sacramanto – Helloooo, Jackson! – Dus als je op die manier bent, Wassup? Ik ben vanavond in je nek van het bos!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Hoe dan ook, dat is mijn enorme ervaring dit weekend.

Bijt aantrekkingskracht prachtige en hartige collectie
Whisky, is trouwens van de bijtroep geweldig, evenals hartige verzameling van zes amuse bouche lipsticks die afgelopen lente uitkwam, maar er zijn veel meer dan 40 amuse bouche lipsticks in het algemeen in de bijtroep, dus het is extreem aanzienlijk (het zijn $ 26 per stuk).

De amuse Bouche Lipsticks maakten afgelopen veer een enorme strooi toen ze op tellers opdagen. Ze zijn gewaagd, lichtgewicht en romig met een Uber-hydraterende formule (elke lippie bestaat uit 12 eetbare oliën), evenals ze absoluut mooi zijn.

Van links: boerenkool, inktvisinkt, taro, lavendeljam, distel en whisky

De zes prachtige en hartige collectie kleuren zijn extreem out-of-the-box, dus als je ooit een donkere milieuvriendelijke lippenstift naar Petco zou rommelen, bijvoorbeeld, dan wil je dat nog maar op doen als je dat nog niet hebt gedaan . Ze zijn beperkte editie.

ADVERTENTIE

Ik hoop dat je zaterdag / Caturday naar een spectaculaire start ging! Wat ben je net zo ideaal nu?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.