De Sonia Kashuk Demi Lash Curler, $ 9 bij Target
Het eerste ding dat ik ga doen nadat ik dit heb teruggekeerd om te richten en mijn $ 9 dollar terug te krijgen is naar In-N-Out gaan voor een vanille-shake … Dan, ik ga een beetje uit gieten op de grond om mijn te rouwen Verloren homies (anderszins bekend als “de wimpers die onverwachts viel toen ik het probeerde te gebruiken”).

Ik ga ook een emmer friet en een cheeseburger bestellen om mezelf te troosten, omdat ik de minuten niet terugkrijgt die ik deze week verloor probeerden om daadwerkelijk mijn wimpers met het ding te krullen.

ADVERTENTIE

Waarom was het zo moeilijk om erachter te komen hoe je de zwarte rubberen pad langs de buitenste hoek hebt ingeschakeld, dus het nestelt de basis van mijn wimpers …? En waarom kneep het mijn huid elke keer dat ik op de curler klemde?

Ouch!

Ik dacht uiteindelijk dat als ik mijn ogen kegel en mijn deksel met een vinger moet opheffen, ik kan naar de basis komen en de curler een goede squeeze geven, maar zelfs dan buigt de curler zich alleen de basis van de wimpers En die paar gekrulde haren ontspannen binnen enkele minuten terug in hun natuurlijke rechte toestand.

Jullie allemaal … dit ding werkt gewoon niet.

Maar ik ben niet op het punt om het me te laten beroven van mijn gekrulde zweefdromen. Mijn wens om die ongrijpbare tool te vinden die in staat is om die buitenste rand in te tillen, in combinatie met de vonk van hoop (en misschien nog een dubbele cheeseburger?), Zal me blijven voeden op deze schoonheidsquest.

We zullen de overhand hebben, mensen!

Tot die tijd, extra friet en ketchup voor iedereen.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

P.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.