Barely-There Cheek-kleur die oh zo heet is. Vanaf de bovenkant: PIXI Sheer Cheek Gel in natuurlijk, gespoeld en rooskleurig (per stuk)
Jullie … het is zo freakin ‘warm.

Als ik hier zit, doe het letterlijk niets behalve het bestaan, ik ben bedekt met zweet, en ik voel dat het zweet langs de vallei loopt tussen mijn borsten.

ADVERTENTIE

Boob zweet. Het is echt.

Wat moet dat eindigen met de PIXI Sheer Cheek Gels? Eigenlijk, veel! LOL! Want wanneer het nog steeds zo heet is, hou ik niet van veel make-up. Ik trek de lijn bij Mascara (natuurlijk waterdicht), een lip tint of glans, het invullen van mijn wenkbrauwen en met een kleine vleugje concealer en blozen. Dat is alles wat ik aankan. (“Dat is alles,” zei ze, alsof dat nog niet veel was.)

Ik hou van deze gelblussen omdat ze ideaal zijn voor die manier-too-hot-mascara / wenkbrauwen / glanzend dagen, of, wanneer je er een presentabel en vers naartoe wilt kijken, maar jezelf niet kunt brengen om te hard te proberen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Swatches vanaf de top: natuurlijk, rooskleurig en rood
Ze komen in deze kleine 0,45-oz. Buizen, en het lijkt niet alsof je veel voor $ 14 krijgt, maar je hoeft niet veel te gebruiken. Ik doe een beetje knijp voor elke wang en meng de randen voorzichtig.

Je krijgt geen ton kleur – ik zal je dat nu het beste vertellen – en als je de Insta-Glam-intensiteit verwacht, zul je teleurgesteld zijn. Het effect is pure en natuurlijk uitziende, en zeer vergelijkbaar met het effect dat ik kom uit Clinique Pop Oil Lip & Cheek Glow, behalve zonder de olie, omdat Pixi’s Blushes het niet hebben (ze zijn olie-vrij).

Ik draag graag gelblussen op een blote huid, in plaats van ze op de top van andere producten te dragen, om dingen gemakkelijk en minimaal te houden. Telkens wanneer ik ze op de top van Foundation of getinte moisturizer lagen, eindigt de gel spullen rond, dus ik wil zelfs niet de moeite nemen. Maar je zou deze pure gels op de top van make-up kunnen dragen als je dat wilde … Zorg er gewoon voor om ze te kloppen, in plaats van te vegen, om te waarborgen wat je maar onder hen draagt.

Sheer rode rooskleurige dragen

Ik breng deze pure wanggels opnieuw aan op mijn combinatiewangen rond de lunch of tijdens mijn middagpauze. draagtijd lijkt op ongeveer vijf uur maximaal uit, wat niet slecht is.

Wees ook niet bang voor de felle kleuren, zoals de diepe bes en felrood. Ze kunnen er een beetje angstaanjagen in hun buizen, maar ze zien er natuurlijk uit op de huid.

ADVERTENTIE

De pure gels zijn al een tijdje in de Pixi-permanente lijn, dus voel me helemaal vrij om verliefd te worden als je ze op het doel ziet. Ik denk niet dat ze altijd al snel gaan.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.