Display A: Common Shopping Center BOOTY
Ja, evenals nee. Er is een buitenwinkelcentrum van mij, dat ik leuk vind … ik vind dat leuk, het is vijf minuten van me, evenals het heeft enkele fantastische nuttige winkels zoals doelwit, Costco, DSW (vaak aangeduid als “schoen valhalla” genoemd) Sephora (rechts!?), Loft evenals oude marine. Ze hebben eveneens een Nordstrom-rack, een Carter’s en een fabriekswinkel van een bananenrepubliek.

Dus geweldige aanbiedingen van dagelijkse behulpzame winkels, maar ik wens nog steeds dat ik beter leefde voor een passend overdekt winkelcentrum met veel meer variëteit, zoals de grote winkelcentra met drie verdiepingen in San Francisco en de Oost-baai waar je zou kunnen wandelen Daglicht, verliest u uren volledig, evenals wandelen wanneer het ‘s nachts is.

ADVERTENTIE

Ik ben blij, hoewel ik zo online zo dicht bij een sephora als een doelwit en op locaties waar ik een budgetvriendelijke jurk in een snuifje kan krijgen, krijg dan een Starbucks op de methode uit.

Direct nadat ik de geboorte aan Connor heeft gebracht, man … dat winkelcentrum was mijn risicovrije plek! Toen ik in mijn postpartum No-Sleep Haze was, zou El Hub elke paar dagen naar dat winkelcentrum laten gaan om mensen te zien en uit het huis te komen. Het liet me mijn gezicht, maak mijn haar net zo goed als tanden, evenals op kleding (omdat, laten we echt worden, ik gebruikte spit-up verkleurde nachthemds 24/7 voor maanden) om te communiceren met Real, Online Human wezens.

ADVERTENTIE

Hoe dan ook. Malls! Doe je online in de buurt van een geweldige? Zo ja, wat zijn uw gewenste dingen erover?

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.