Toen El Hub en ik afgelopen weekend het winkelcentrum trotseerden om een ​​aantal last-minute kerstwinkelen te doen, moest ik natuurlijk naartoe gaan de Kate Spade-winkel.

Het is een van mijn Mall Rituals … je weet hoe er bepaalde winkels zijn die je altijd moet uitchecken als je naar het winkelcentrum gaat? Nou, Kate Spade is een van mij.

ADVERTENTIE

Dus, natuurlijk ging ik naar binnen en kijk rond, en terwijl ik daar was, zag ik deze glittery-studs …

Hoe schattig zijn deze …? Ik heb ze niet voor mezelf gekregen omdat ik probeer wat Moolah te redden voor babymeisje, maar ze zijn zo schattig!

Wat is het over glitter, kerel? Zelfs als ik in de threses van een zeer minimaal make-up moment ben, heb ik nog steeds gekke liefde voor Glitter, en niet alleen glittery make-up, maar ook glitter in zijn talrijke andere sprankelende vormen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Deze studs zijn kleiner dan de oversized Kate Spade-studs die ik draag in veel van mijn foto’s en video’s, maar ze komen in een bos van verschillende glittery-kleuren (alle die ik zag hadden gouden tanden) en een vorm die er een beetje op lijkt een kussen gesneden.

Ik zag ze in Teal, Magenta, goud (ik zag ze ook in zilver glitter op de Nordstrom-site, maar ik zag ze niet in zilver in de winkel), maar mijn favoriet moet veruit de veelkleurige zijn.

Het lijkt een beetje zoals Deborah Lippmann’s tevreden verjaardag nagellak, nietwaar?

Het is zo schattig met die veelkleurige sparkles en, zoals, de blauwe, magenta, goud, zilver – Aahhh!

Ja. volledig voelen.

Ze zijn $ 38 per stuk, en ik zie alleen de gouden op de Kate Spade-website, dus hmm … er is waarschijnlijk een betere selectie in de winkels.

Ik wed dat deze een goede laatste minuut geschenk voor een vriendin zouden zijn. Misschien met een bijpassende glitter nagellak? Hoe schattig zou dat zijn? – Een schattige kleine set? Of misschien een glitter eyeliner zoals de zware metalen liners door stedelijk verval?

Je zou Milani Jewel FX-nagellak in Teal 528 kunnen doen met de Teal-studs, Milani Jewel FX in Jems 530 of Deborah Lippmann’s tevreden verjaardag met de veelkleurige studs, Milani Jewel FX in Fuchsia met de Magenta-studs en Essie Rock aan de bovenkant met het goud .

ADVERTENTIE

Oké, dat is genoeg glitter praten voor één bericht.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.