Als een boom in een bos valt, net als niemand in de buurt is om het te horen, maakt het een geluid? Ook, als u het doelwit achterlaat met slechts twee beroepsproducten, telt dat dan als een vervoering?

Dus veel filosofische vragen!

ADVERTENTIE

Purr gebruikelijk ging ik vandaag target met een korte lijst. Ik had alleen een bad van spinazie nodig (ik ben terug op een eco-vriendelijke smoothie-kick), maar ik liep naar buiten met alle soorten onzin, waaronder deze twee producten van Lauren Conrad’s HomeGirl / Hairstylist Kristens Ess.

Iemands haar kenmerkende haarwaterspray ($ 10, 7-oz. Fles), die eerlijk is … ik ben een beetje duister op precies wat het bedoeld is om te doen, maar mijn uiteinden zijn de laatste tijd droog geweest, maar ook als ik het concept is van het hebben van een hydraterende spray bij de hand om te gebruiken wanneer de sfeerstemmige stakingen.

Ingrediënten
Water, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, algin, chitosan, carrageenan, litchi chinensis pericarp-extract, hypnea-musciformis-extract, sargassum filipendula-extract, Salvia Hispanica zaadolie, gelidiella acerosa-extract, gehydrolyseerde keratine, sorbitol, capryl / capric triglyceride, coco-glucoside , Cetearamidoethyldiethonium Succinoyl gehydrolyseerde erwteneërin, Xanthan-gom, glycerine, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, geur

De andere is haar reinigende conditioner van Frizz-administratie ($ 14, 8.45-oz. Fles), die ik echt nodig had (“Nodig”, zegt ze. Haha!), Sinds ik nog een fles R + CO-analoog heb voltooid (welke kosten twee keer zoveel) en was in de stemming om iets nieuws te proberen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Het is bedoeld om ideaal te zijn voor krullende meisjes, kroeshaar, vochtigheid beheren, evenals schade.

K, lijkt goed. indicatie me!

Het is een minuut geweest, gezien het feit dat ik een niet-schuimende reinigingsconditioner heb gebruikt, evenals dit een dikkere consistentie heeft zoals AA Lot More Standard Co-Wash, dus ik hoop dat het mijn haar ook niet zo goed evalueert … ik ‘ik laat het je nog weten.

Ingrediënten
Water, cetylalcohol, glycerine, isopropyl palmitate, cyclopentasiloxaan, ontnoemde chloride, geur, acacia concinna fruit extract, algin, aminomethylpropanol, balanieten aegyptiaca fruitextract, C12-13 PARETH-23, C12-13 PARETH-3, Capryl / Capric Triglyceride , Carrageenan, Cetearamidoethyldiethonium Succinoyl Hydrolyzed Pea Protein, Cetrimonium Chloride, Chitosan, Coco-Glucoside, Disodium EDTA, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Gelidiella Acerosa Extract, Gypsophila Paniculata root Extract, Hydrolyzed Keratin, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Hydrolyzed Corn Starch, Hypnea Musciformis Extract Keratine, Laureth-4, Litchi Chinensis Pericarp-extract, Panthenol, Polyquaternium-7, Propyleenglycol, Quillaja Saponaria Bark Extract, Retinyl Palmitate, Salvia Hispanica zaadolie, Sargassum Filipendula Extract, Sorbitol, Xanthan Gum, Methylchloorisothiazolinon, Methylisothiazolinon

Ik moet toegeven dat ik werd verleid door de verpakking. Het is mooi, denk je niet?

Heb je eerder iets van Kristens ESS geprobeerd?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Net als de rest van de wereld was ik geschokt om te ontdekken van Kate Spade’s passerend. Gaat gewoon om je te laten zien dat je nooit begrijpt wat iemand in privé gaat, dus wees alsjeblieft vriendelijk en zorg voor elkaar. Het leven is extreem kort.

Mag ze rusten in vrede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.