Loving Thite Foundation door Estée Lauder
Estée Lauder Double Wear Light ($ 42) is Legit, evenals ik begrijp dit sinds mijn warme lunchdatum vandaag met Connor en El Hub (Tabs zou ook zijn gekomen, maar hij was geboekt … Boe!).

Het bevriest hier vandaag, dus we kregen Ramen …

ADVERTENTIE

Hoe dan ook … Ik heb afgelopen weekend geen veel make-up gedragen, evenals ik in de stemming voor een beetje iets – iets vandaag, dus terwijl ik vanmorgen naar de motivatie keek, ontdekte ik deze eenvoudige bronzen oogschaduw van Een Mac-artiest die ik net heb ontdekt op Instagram.

Ze is zo schattig! Haar naam is Pelin Tutgun, evenals ze is uit Turkije. Ze publiceerde een video met behulp van een van mijn Preferred Mac-oogschaduw ooit, Bronze (als je het nog niet hebt, het is geweldig), een zwarte voering en mascara.

En dat is het!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik hou van het eindresultaat en van plan om dit uiterlijk binnenkort weer te doen. Het is een beetje glamour, maar niet overmatig glamour, evenals het beste van alles, het is eenvoudig.

Make-up hoeft niet de hele tijd uitdagend te zijn, weet je? Ik bedoel, het is leuk om op te staan ​​met wat dan ook, evenals de keuken in de buurt, evenals in een tijdje, maar ik is er iets te verklaren voor gemakkelijk-peasy.

Ik ben een NC42 in Mac en draagt ​​schaduw 4.0, maar als we in de zomer komen en een beetje tan oppikken, schakel ik naar 4.5, wat tad donkerder is.

Waar ik echt over wil praten, is de basis die ik draag! Het is een nieuwe … Nou, nieuw voor mij. Het maakt deel uit van de langetermijnlijn van Estée Lauderer genaamd Double Wear Light, evenals het is zo freakin ‘goed.

Ik weet niet precies precies hoe je het kunt classificeren … Het is een beetje loopneus, dus het voelt comfortabel en licht als een getinte moisturizer of BB / CC-crème, maar het is extreem gepigmenteerd en heeft een extreem gepolijste zachte matte afwerking.

Hier is dubbel draaglicht in 4,0 in natuurlijk licht.
Op de website van Estée Lauderer leggen ze het uit als een fundering voor pure-tot-gemiddelde dekking, maar ik zou het definiëren als rechte medium ideaal uit de poort. Ik vereiste alleen om een ​​beetje te gebruiken voor voldoende bescherming om de huidtoon zelfs uit te zien, maar houd het echter natuurlijk.

Ik moest nauwelijks een type van vandaag gebruiken – slechts een paar druppels aan weerszijden bij mijn deal met – om de rode gebieden op mijn wangen te verbergen en om mijn sproeten gedeeltelijk te vermommen.

Ik kan nog steeds een paar van hen zien … dus dit is geen volledige dekking, maar ik geloof echter of ik zover wilde gaan, dit kan er absoluut me daarheen halen.

En hier is het met de flitser.
Het beste deel is precies hoe licht het voelt – zoals ik helemaal geen basismake-up gebruik. evenals het is extreem eenvoudig te gebruiken. meng gewoon met vingers. Het is eveneens verkrijgbaar in een puinhoop van tinten, evenals het in de lange termijnlijn, dus het gaat nergens heen.

Serieus, dus legitiem! Doe jezelf een plezier en probeer het als je dat nog niet hebt gedaan.

ADVERTENTIE

Oh, ja, nog een ding – als je je afvraagt ​​over de lip, kan ik er nog officieel over praten … maar het komt volgende maand uit. Veel meer erets binnenkort!

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.