Laten we chatten!
Ben je in de buurt om dingen een beetje te mengen?

Ja?

ADVERTENTIE

Nou, dat is gewoon geweldig, sinds vandaag zou ik een forum willen openen! Mijn concept is dat u alle productsuggesties of algemene schoonheidsadvies in de opmerkingen kunt aanvragen. Op exact dezelfde tijd zou het uitstekend zijn als je een reactie van een soort van problemen van de andere bezoekers zou kunnen reageren – evenals natuurlijk, zal ik hetzelfde doen!

Laat me eerst gaan!

Ik vereiste opties voor deze producten!
Valse wimpers voor lange lashlines?

Eerlijk gezegd, ik ben niet de grootste fan van valsers en alleen als die natuurlijke stijlen die eigenlijk gewoon laten zien alsof je bent geboren met uitstekende wimpers.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Individuen werken eerder goed voor dat, maar ik zou ook graag een paar full-strip-stijlen krijgen die exact hetzelfde effect bieden. Het probleem is dat het in Italië behoorlijk moeilijk is om elk type valsers dan Mac’s en Mufe’s te ontdekken, evenals ik niet echt die veel op wimpers willen doorbrengen.

Ik kan andere merken online krijgen, maar het is niet eenvoudig om de juiste te selecteren, weet je? Net als, ik heb een paar Ardell Demi-wispeltjes, maar de strip is net zo goed voor mijn enorme ogen … Gelooft u dat ik de wispen zou moeten krijgen?

Heeft u elk type andere aanbevelingen? Wat ik vereiste is betaalbaar, natuurlijk uitziende wimpers met een vrij lang, verwijderen strip.

Poeder instellen voor een droog onder-ooggebied?

Ik heb je al talloze keren verteld dat ik een vette huid heb, maar ik geloof niet dat ik je vertelde dat mijn ooggebied dat niet is. Het is echt typischer om te drogen, evenals ik ontdek dat de meeste instellingspoeders de neiging hebben om de droogte te benadrukken.

Wat is het instelpoeder van uw voorkeur voor een droog onder-ooggebied?

Een schoon voor crème Blush / Bronzer?

Ik heb hier ook gezonden genoemd als daar dat ik de laatste tijd allen over roomblocht en bronzers. Ik gebruik normaal gesproken mijn vingers om blozenzen aan te brengen, evenals mijn echte methoden intrekbare kabuki reinigen voor bronzers, maar dat is het schoon dat ik meestal in mijn handtas houd, dus ik zou er nog een graag willen krijgen.

ADVERTENTIE

Wat gelooft u van de echte methoden die borstel stippen? elk type andere aanbevelingen?

Nu is het jouw beurt, dames! Schiet elk type schoonheidsgerelateerde zorgen die u mogelijk hebt, evenals response mijn of die van de andere bezoekers als u kunt.

Kom op, wees niet verlegen. Het wordt leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.