Terug toen ik altijd alles draagt. De. Dingen.
Altijd? Een paar keer per week? heel zelden? Nooit?

Ik denk dat Full-on Glam een ​​fase is. Ik weet dat ik er doorheen ben gegaan … herhaaldelijk. Ik denk dat vrijwel iedereen die van make-up houdt door een glamourische fase gaat. Het is alsof je een pony wilt …

ADVERTENTIE

De laatste keer ging ik er doorheen (wat waarschijnlijk 2015 was), was de volledige glamn-ness zo harddaan dat ik veel make-up droeg. Ik was alles aan het doen. DE. STAPPEN. te.

Ik ging zelfs de wenkbrauwen aan het doen, waar ik ze in zou vullen met twee tinten van het brow poeder, gebruik dan potlood, snijd ze dan uit met concealer en ik impliceer alles extreem.

Ik ging nauwelijks in de wereld zonder make-up. Sterker nog, ik herinner me dat ik naar een MEDSPA ging met mijn Pals Jen en Cindy en een massage haalden terwijl ik een volledig gezicht van make-up door het hele ding draagt. Ik was die major de laatste keer.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Het maakt niet noodzakelijk een hoop gevoel … maar wie geeft eruit? Het was een fase. Het is wat ik leuk vond.

Het is leuk! Ik hou ervan meisjes en mannen in volkomen glameel te zien, want ik ben gewoon in ontzag van het kunstenaarschap en de creativiteit, maar weet je, ik kan dat nu gewoon niet de hele tijd niet doen … Ik ben momenteel niet in die fase . Ik denk dat ik op een bepaald moment non-stop YouTube-tutorials bekeken was en het in mijn hoofd kreeg dat iedereen overal zoveel make-up draagt. Ik voelde me alsof mijn make-upvaardigheden op dat moment op hun best waren, maar tenminste voor nu gebeurt full-on glamour hier niet.

Het is een warme tweede geweest omdat ik volledig op Glam Instagram-stijl make-up droeg. Ik doe het nu zelden, maar er was een tijd … ik heb zeker het gevoel dat ik een stap ben kwijtgeraakt in termen van mijn make-upspel omdat ik stopte met het duwen van de envelop, dus ik moet een beetje meer oefenen, maar ik doe het het beste wat ik kan met de tijd die ik heb.

Zonder twijfel, echter – het doen van alle contouren, de bronzen, de gelaagdheid, alles – duwt je vaardigheden. Het is gewoon heel tijdrovend, en ik ben niet in de optimale plek om het nu heel goedkoop te doen.

ADVERTENTIE

En jij? Hoe draag je meestal full-on glam instagram-stijl make-up?

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.