Een van de dingen die ik benoove over tijdschriften is de redactionele, edgy make-up – in feite, al het spul dat je bijna nooit te midden van het enorme land van Khaki-broek, praktische schoenen als cabines zien. Net als glanzende deksels (mijn favoriet!), Grafische Feline Eye Shades, Cray-Cray schittert op lippen, dat type ding.

Ik hou nog steeds van het concept van make-up als kunst, ook al ga ik niet zo goed ook op een dagelijkse basis. Ik zal nog steeds een glanzend deksel uitkomen, maar daar ook, maar niet in mijn dagelijks leven wanneer ik naar het fitnesscentrum of de winkel ga om dingen te krijgen om een ​​verjaardagslasagne te maken. Meestal ben ik Hella Basic.

ADVERTENTIE

Ik zal echter nog steeds iets edgy doen als je al een tijdje, vooral als ik met nieuwe producten testen / spelen, maar de meeste van de buitenlandse tijd, zul je me in mascara, neutralen en naakt ontdekken lippen.

Dat herinnert me eraan … ik zou echt meer een poging moeten doen om naar buiten te gaan met behulp van gekke make-up, lol!

En jij? precies hoe vaak draag je edgy make-up uit? evenals wat betekent edgy voor jou?

Meisje, als je staat “elke dag,” jij bent mijn held!

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

P.s. We hebben het aan de bult gehaald !!! In mijn vrije tijd probeer ik wanhopig mijn cinderella-klusjes op te zetten en het huis voorbereid te krijgen voordat mijn huishouden dit weekend komt voor de verjaardag van Connor. Ik wens dat er een Roomba was, zoals, wat dan ook – de badkamer, de keuken, het koken, de muren. Zou dat niet geweldig zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published.