Hier zijn stalen van de tweede groep van $ 6,99 Maïbellienkleur Sensationele levendige matte vloeibare lipkleuren. (Klik hier om foto’s en stalen van de allereerste batch te zien.)

Net als een recap, hier zijn mijn gedachten over de formule overall …

ADVERTENTIE

Ten eerste zijn deze extreem levendig, evenals praktisch alle 10 aangeboden kleuren zijn volledig ondoorzichtig, zelfs na een enkele laag. In tegenstelling tot de naam suggereert dat ik ze echter niet ontdekte dat ze vooral mat waren. Ik zou ze veel meer uitleggen als satijn, met sommigen die een beetje glanzend verschijnen. Ook zijn ze nooit helemaal droog, evenals ze niet bijna als overdrachtbestendig als de vloeibare lipsticks van Kat von D, ColourPop of Sephora, bijvoorbeeld.

Dat gezegd hebbende, ze zijn ook niet zo droog, dus er is de enorme afweging met deze formule.

Ik hou van de kleur variëteit, evenals precies hoe comfortabel deze zijn. Maar ik hou niet van de extreem sterke geur of precies hoe snel ze smeden en transfer.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Als je gevoelig bent voor geurstoffen, wees er extreem voorzichtig over deze. Bij aanvraag is er een sterke bloemen / poedersgeur (misschien fresia?) Dat ik na 20 minuten nog steeds kan merken (hoewel het tegen die tijd verzwakt is).

Ik voel ook een beetje een tinteling op mijn lippen nadat ik ze toepast. Ik weet niet zeker of het een reactie is op de geur of een component in de lipsticks, maar het is niet zo goed mogelijk en maakt mijn lippen niet rood of ontstoken of zoiets. Gewoon iets dat ik geloofde dat ik moest noemen.

Over het algemeen, als u op zoek bent naar intense pigmentatie in een comfortabele, evenals betaalbare vloeibare lippenstift, zijn deze de moeite waard om uit te zoeken; Als u echter op zoek bent naar langdurige lipsticks, bent u misschien teleurgesteld. Zowel als voorzichtig als je gevoelig bent voor geuren!

Hier zijn stalen en details van de laatste vijf tinten (de Reds evenals purplaatsen) – Fuschia Ecstacy, Orange Shot, Rebel Red, levendig violet evenals bezeten Plum.

L tot R: Fuschia Ecstasy, Orange Shot, Rebel Red, levendig violet evenals bezeten Plum
Fuschia ecstacy.

Gecontroleerd op mijn arm, lijkt dit op een roze / rood, maar op mijn lippen ziet het er veel roder uit.

Ik echt zoals deze kleur.

Fuschia Ecstasy

Oranje schot.

Deze sinaasappel heeft grote rode ondertonen, waardoor het mijn favoriete oranje lippenstift ooit is. Veel sinaasappelen hebben de neiging om er extreem halloween op me uit te zien, of ze zijn ook net zo goed helder of ook veel geel hebben, maar dit heeft voldoende rood om het extreem draagbaar te maken, maar toch kan je zeker nog steeds de sinaasappel zien.

Het is ook extreem soepel van toepassing. Dit is een mooie kleur die ik zeker van plan is om deze zomer te dragen!

Sinaasappelschot
Rebel rood.

Dit uitstekende candy appelrood heeft veel meer een matte afwerking, wat leuk is. Het laat een verkleurder achter terwijl het wordt gebruikt, waardoor het langer is.

Rebel rood
Levendig violet.

Ik geloof dat dit spectaculaire heldere violet echt mooi is, maar het is eveneens de enige kleur die ik waarschijnlijk niet zou dragen. Mogelijk als het wordt gedroogd tot een volledig matig oppervlak, zou ik me veel comfortabeler voelen met behulp van het, maar het is net zo goed sterk voor mijn smaak.

Desalniettemin past het opaque zo goed mogelijk, dus als je van de kleur houdt, is het het proberen waard, omdat het extreem uniek is.

Levendig violet
Plum.

Zoals gewoonlijk gebeurt met lipkleuren zo donker als deze diepe bordeaux, is de applicatie fragmentarisch evenals ongelijk. Dit is een extreem onderhoudszame kleur, evenals ik moet het grondig lagen om een ​​gelijkmatige afwerking te krijgen.

Ik hou echt van donkere lipsticks, dus ik ben een beetje ontevreden door precies hoe dit presteert.

Plum

ADVERTENTIE

Ook is hier een close-up van de platte DOE-FOOT-applicator:

Alle 10 tinten van de maybellienkleur sensationele levendige matte vloeibare lipkleuren worden nu aangeboden op doel voor $ 7.

Heb je dit al geprobeerd? Welke is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.