Mac heeft een nieuwe verzameling opnieuw gepromoveerd primers met betrekking tot tellers deze week (nu beschikbaar op de Mac-website).
Nee, ik ben er niet boos over! Mac’s meest recente introductie van make-upprimers is … niet verwonderlijk, alles over primer, evenals YEAH, het is een van die releases bestaande uit opnieuw gepromoveerde dingen (dezelfde producten, nieuwe dozen).

Natuurlijk zal er de normale zoom zijn, evenals Hawing hierover, maar overweegt dat bijna alle producten in make-up voorbereide huid dingen zijn die ik al jaren heb gebruikt, ik herhaal: ik ben niet boos op het. Er zijn dingen in deze release die de extra aandacht moeten hebben.

ADVERTENTIE

Ook ben ik me bewust dat er piepgeluiden zijn in make-up land die het punt van primers niet zien. Ik kan het op prijs stellen … Er zijn veel make-up “Must-Haves” dat ik absoluut onnodig ontdek, maar ik voel die methode niet over primers. Ik vind ze leuk. Ik geloof dat ze een significant verschil maken in termen van draagtijd, evenals precies hoe zacht mijn huid eruit ziet (vooral in foto’s) wanneer ik ze gebruik.

En ik ben een echt enorme fan van deal met primers, sinds oh, hai, poriën.

Mac Prep + Prime Fix + ($ 27)

Vraag: Hoe veel flessen van deze instellingspray heb ik in de loop der jaren gebruikt? A: Zoveel. Ik neem zelfs een reis met me mee als ik reis.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Fix + is de allereerste en als laatste wat ik gebruik als ik make-up toepast. Zodra ik ga zitten, sprit ik een paar sprays om mijn deal met – PSST, PSST! De lichte mist hydrateert mijn huid en dempt het, waardoor het voorbereid is op wat ik heb aangetrokken (lotion, primer, whatevs). Het helpt de volgende producten die ik gebruik met veel beter dan ze als mijn huid droog is.

Vervolgens wordt er naastgehouden, evenals gedaan, spuit ik fix + opnieuw aan het einde van mijn rigmarole wanneer ik mijn laatste mengsel oplicht, normaal ideaal na de poederproducten. Ik doe het om alles te vergrendelen en de rand van elk type poedervormig te maken.

L ? Fix +! Het is ride-of-sterf voor mij.

Stroboscoop in PinkLite ($ 34)

Ook een belangrijke fan van strobecrème. Ik draag het op een blote huid voor make-updagen zonder make-up, of ik meng het in Mac Studio Repair Foundation, wat niets minder dan magisch is. Als je het met poeder wilt instellen, stel ik aan Mineraliseer SkinFinish Natural Powder, wat de allerbeste deal is met poeder in de Mac Line IMO.

Er zijn een paar verschillende strobecrème tinten, maar de enige die ik echt benut is, is PinkLite – de originele strobecrèmekleur. Het is een parelachtig roze dat er goed uitziet op iedereen.

Prep + Prime Natural Gleam ($ 42)

Nog een onderschatte primer I Love. Mac heeft er twee versies van – geel evenals roze – evenals ook al heb ik beide gebruikt … ik kan het verschil tussen hen echt niet vertellen op mijn huid van de lengte van een arm.

Ik bedoel, als ik daar echt opstaan ​​met een vergrootspiegel, zeker, ik zie kleine roze stukjes glans in de roze, maar ze zijn allebei fab. Eén pomp hydrateert mijn combo-huid en maakt mijn poriën voldoende uit om merkbaar te zijn.

Mooie verpakking
FYI, natuurlijke glans vermindert geen poriën als agressief als ud-optische illusie of omvat voor ooit de primer (die in de grijze buis). Ik geloof het als veel meer een dagelijkse look, dus als je zo veel als een natuurlijk ogende huid houdt als ik, kan het misschien een geweldige vorm voor je zijn.

Mercelerize TimeCheck Lotion ($ 32)

Deze lichtgewicht primer gladt de poriën tot een hogere graad dan natuurlijke uitstraling, evenals het evenmin de huid om de huid te verbergen. Ik gebruik het graag op gebieden die ik niet ongelooflijk bedeelt, zoals het centrum van mijn voorhoofd.

Snelle actie oogcrème ($ 32)

Een oudie echter goodie voor het smichten van je onder-ooggebied vóór concealer. Ik hou ervan om het in vloeibare concealers te mengen om ze uit te komen voor een veel natuurlijkere look.

Prep + Prime Lip ($ 18,50)

Dit is het enige product in de collectie dat ik gewoon ‘meh’ ben … het is net een elegante verwijder lippenbalsem.

On-the-Go Prep Set ($ 35)

Trouwens, er is eveneens een schattige beperkte editieproef in de collectie voor $ 35 met veel Mac Priming-producten, dus als je nieuw bent in de wereld van Mac Primers, zou dat een geweldige methode zijn om te gaan.

Nog een ding…

Vraag me alles! Als er iets anders is dat je wilt begrijpen over elk type van deze producten, laat het me weten. Na jaren van het gebruik ervan, begrijp ik ze vrij goed.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

P.s. opgetogen Hump Day. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.