Nou, het is niet precies een peiling. Het is meer een constant evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige vermelding van zorgen die ik elke maandagochtend voor bezoekers heb gebracht voor de afgelopen negen (!) Jaar. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd genoten van het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, evenals ik hoop dat je het leuk vindt om de mijne te lezen.

1. Teamcontour of Team Highlight?

Oh mijn god! – POM-POMS VOOR TEAM HOOGTIGHEID, SINDS A) Voor mij is het gewoon zo veel gemakkelijker om een ​​glanzend hoogtepunt te mengen, evenals b) de resultaten zijn veel meer onmiddellijk meer bevrediger.

ADVERTENTIE

Eerlijk gezegd … ik begrijp dat contouren een groot ding in make-up is tegenwoordig … maar ik kan het gewoon niet uitstaan. Ik voel me alsof het overdreven is, evenals iedereen, evenals hun moeder voelt de vereiste om hun gezicht te vormen.

Waarom?? Ik wil niet het gevoel hebben dat ik mijn neus eraan moet laten zien, en mijn wangen er beter uitzien. Ik hou van de methode waar mijn deal mee is, evenals ik niet wil dat het scherper is. Ik hou van de rondheid ervan. Ik hou van de chubbiness van mijn wangen.

Wie dan ook…

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

2. Heeft u een soort tie-dye iets?

Nee, evenals de enige keer dat ik ooit een tie-kleurstof heb gehad, was alles op het eerste jaar op de universiteit. Het was een van degenen die je evenementen te begrijpen, evenals iedereen moest een wit overhemd meenemen tot tie-dye.

Ik voelde echt het hele tie-kleurstofproces, dus maakte ik een verloop op mijn shirt in plaats van een traditionele tie-kleurstof. Het had een stukje blauw, dan een stukje groen, dan een stukje geel … er was echt niets banden of verven erover, evenals die het dichtstbijzijnde was.

3. Wat werkte u in het jaar 2000?

Fantastisch verpesten in het leven. Ik had net afgestudeerd aan de universiteit, was in mijn vroege jaren 20, evenals ik geen concept had wat ik aan het doen was … heb nog steeds geen enkel type concept wat ik doe.

Ik woonde op dat moment in San Francisco, evenals het werken als een junior juridische assistent bij een wetgeving, wat betekende dat ik stapels papieren in een archiefruimte heb ingediend die ik vrijwel allemaal voor mezelf had.

Mijn manager was zo chill … op sommige dagen zou ik op kantoor komen, de deur dichtslaan en echt dutjes aan mijn bureau nemen.

Achteraf, ik erken dat dit een arm ding was …

4. Hoe vaak inspecteer je sociale media?

Waarschijnlijk ook. Ik glimp op Instagram evenals Facebook om de paar uur. Ik wens dat ik ze minder inspecteerden omdat … Heeft iemand beschikbaar een slordig, slordig leven? Ik doe.

5. Vermijd u ooit Make-up om te werken?

Zeker. Ook al ben ik hier componeren over make-up, ik zit niet aan mijn bureau met valse wemelaars elke dag. Sommige dagen als ik producten testen, draag ik slechts één ding, in plaats van een totale uitstraling te doen, of ik zal geen enkele soort make-up dragen, omdat ik aan een niet-make-upproject zal werken.

De vroege vogel…

Vroeg wakker zijn op de ochtenden in het weekend – wie wist het? Dus bom. Ik werd vroeg op zowel zaterdag als zondag wakker, die ik niet de hele tijd doe, maar ik kan het nu vaker doen.

Ik stond vroeg op zaterdag sinds ik van plan was om te lunchen met een vriend, en ik wilde eerst zorgen voor de supermarkt kopen, dus ik stond op, werd voorbereid en ging zowel naar Trader Joe’s bij de breuk van de dag.

Dude, handelaar Joe’s is de locatie om bij de breuk van de dag te zijn. Het was gewoon ik, evenals vijf andere gerichte dames, evenals het was uitstekend omdat ik, voor de allereerste keer ooit, ik de hele tijd mijn kar met me had! Het is meestal zo overbelast dat ik ergens mijn wagen moet parkeren, een plekje uitspreekt, naar de boerenkool lopen of wat dan ook, en dan ook terugloop en de boerenkool in de winkelwagen zet.

Het was leuk om mijn wagen voor me voor me te hebben …

Ik ben ook van plan om morgen vroeg op te staan ​​om te voorkomen dat de lijnen bij mijn polling-plaats worden voorkomen. Morgen is de verkiezingsdag hier, evenals het zal … hectisch.

In de geest van het uitproberen van nieuwe dingen, wil ik ook deze week wat nieuwe looks proberen. Ik hoop dat je ook iets nieuws probeert, of het nu een nieuwe make-up is of iets anders in je routine.

Het leven is kort, weet je? Je kunt ook dingen in afwachting schakelen.

Wat je ook doet, mijn medewoner van de aarde, ik hoop dat je een uitstekende week hebt.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. Hier zijn de zorgen om zowel te kopiëren als pasta …

1. Teamcontour of Team Highlight?
2. Heeft u een soort tie-dye iets?
3. Wat werkte u in het jaar 2000?
4. Hoe vaak inspecteer je sociale media?
5. Vermijd u ooit Make-up om te werken?

Leave a Reply

Your email address will not be published.