Connor Claire is nu zeven weken oud, en ze doet veel meer en nog veel meer schattige baby dingen zoals de dagen voorbijgaan.

Nu wanneer ze wakker wordt en me ziet, glimlacht ze, en het smelt mijn hart in een stapel warm, plakkerig goo. Ze is ook Coos en Gurgles en maakt allerlei lieflijke babygeluiden die je eierstokken fladderen.

ADVERTENTIE

En ze groeit! Een paar van haar kleren passen niet meer meer. Ze heeft deze snap-up t-shirts die nu passen als schandalige crop-tops van stedelijke outfitters.

Zou je geloven dat mijn 6-pond theekopje baby nu praktisch 10 pond is? Het is slechts een kwestie van tijd totdat ze dubbele cijfers haalt.

Zien dat ze groter wordt, is Bittersweet, ook … Een deel van mij wensen die ik kon drukken op “Pauze” en laat haar deze leeftijd een beetje langer blijven.

ADVERTENTIE

Maar het andere deel van mij kan niet wachten om haar persoonlijkheidsbloesem en bloei te zien, omdat ze van wat ik haar tot nu toe ken, ze een zoete, zachte en tevreden baby is. Ik val dieper en dieper verliefd op haar elke dag.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.