zie de blos op mijn wangen? Ik draag het ook op mijn deksels!
Soms wil ik niet te moeilijk vinden over welke make-up kleuren ik draag, dus ik draag mijn wangkleur (dezelfde kleur die ik draag) op mijn deksels als een schaduw. Het is slechts een van die dingen die een kleine hersenkracht besparen, en hier is Whatcha Do …

Het is de gids van een luie meisje om je blos te gebruiken als oogschaduw.

ADVERTENTIE

Stap 1: Breng een oogschaduwbasis aan

Je kunt gebruiken wat je wilt – een schaduw van een ingemaakte cream, stick shadow, wat heb je. Ik draag hier eigenlijk een eyeliner (Mac Costa Riche) als mijn basis. Je wilt gewoon zeker weten dat wat je ook wilt werken in concert / harmonie met de blos die je van plan bent te dragen.

Stap 2: Laad een oogborstel met uw gekozen blozen

En nadat je het hebt geladen, heb je een keuze om te maken. Houd je het borstelhoofd droog en past het zo aan? Of maak je het nat met een make-up-instellingspray (zoals Mac Fix +) om de kleur te intensiveren?

Dat is jouw keuze.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Mac Extra dimensie Blush Blush Moeilijk te krijgen met een Mac 217 Domed Oogschaduw Borstel
Stap 3: Meng die blozen … op je deksels

Sweep and Pat om je blos op je oogschaduwbasis te mengen, en hoe hoger je neemt het, hoe veel dramatischer het zal eruit zien.

Stap 4: Eindig met mascara

Om dingen in een nette kleine boog te binden, breng dan een of twee lagen mascara aan op je bovenste en onderste wimpers.

ADVERTENTIE

Ik denk dat dit een goede optie is om in uw oproep-achterzak te houden als u de gedachte aan het uitzoeken van alle overgangsinten die u waarschijnlijk niet met een veel kleurrijkere oogschaduw wilt dragen.

Extra make-up gedragen in deze look

Gezicht: Mac naast Nothing Foundation in Medium Plus Gemengd met Make-up voor HD Concealer in Y41, Mac Mineralis Skinfinish Natural Powder in Medium Golden

Ogen: Mac Costa Riche Eye Kohl, Urban Canonball Mascara, Mac Brun Eyeshadow, Benefit Ready Set Whil

Wangen: Mac Extra Dimension Blush Moeilijk te krijgen

Lippen: Mac Lipstick in fluwelen teddy

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.