jullie. Dus, het kwam de andere dag bij mij op toen ik dezelfde look op de hoogte was van de Millionste Millionste met wimpers, voering en een naaktlip die ik in een make-up rut kan zijn.

Als een ernstige make-up sleur!

ADVERTENTIE

En ik denk dat ik hulp nodig heb.

Dus, waar ga je heen als je hulp nodig hebt? Je vraagt ​​je vriendinnen natuurlijk.

Dit is de deal. Ik heb gewoon … ideaal voordat ik de baby had, ik was zooo de hele tijd versleten. Ik droeg helemaal niet veel make-up. Toen, nadat ik de baby had, werd het nog erger, want toen had ik geen energie of tijd om op make-up te zetten.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Maar Connor is nu vier maanden oud, en ik ben klaar om weer terug te komen in mijn groove en mijn reguliere leven, maar ik ben gewenst om alleen maar in de kleinste hoeveelheid inspanning te zetten, en dingen zoals het doen van een full-on smokey oog zijn erg ontmoedigend.

Ik heb niet veel make-up gedragen in vijf of zes maanden, wat lang voor mij is. Ik heb me net al een tijdje voor mezelf gezorgd.

Ik vermoed dat dit iets is dat veel vrouwen doorheen gaan? Ik weet het niet … ik heb erover gesproken met PALS, om in bepaalde routines te komen met je uiterlijk van Like, ik dunno, je haar draagt ​​of je make-up op dezelfde manier doet voor weken of maanden, en ik ben absoluut in dat apenhuis.

Ik probeer echter. Onlangs heb ik een hele stel oogproducten aangelegd en maakte foto’s van hen, want niet alleen ben ik een beetje uit de praktijk toen het doet om mijn make-up op te zetten (ik denk dat ik een klein beetje van het spiergeheugen heb verloren ?), Ik heb ook niet veel tijd voor mijn camera doorgebracht.

Dus ik keek op geen enkele manier van deze prachtige kleuren en afwerkingen en de verschillende formules – de crèmes, poeders en whatnot – op de tafel voor me en begonnen te denken: “Wat als ik deze schaduw met die tint met die sloot?” en “Wat als ik deze twee dingen samen meng?”

Ik dacht dat het een eureka-moment was!

Ik voelde me alsof ik eindelijk iets uitdacht, maar de volgende dag toen ik ging zitten om mijn make-up te doen, ging ik ideaal terug naar – je raadt het al! – wimpers, voering en een naaktlip.

Het ding is, ik mis het echt veel meer met mijn make-up. Ik wil. Ik zit gewoon vast of zoiets.

En misschien is dit ook op sommige manieren een metafoor voor mijn leven. Niet te klinken te klinken, maar er zijn dingen die ik wil doen en zo veel paden die ik wil verkennen, maar op dit punt in mijn leven heb ik gewend geraakt aan de patronen van mijn dag en die dezelfde patronen in de dag hebben , dagje uit. Het is moeilijker en moeilijker om mezelf in nieuwe richtingen te duwen.

Ik bedoel, ja, dingen hebben absoluut veel veranderd gezien dat de baby langs kwam, maar toch is het anders dan ik in mijn tieners, twintig en vroege jaren dertig, wanneer, serieus, het voelde alsof er iets gebeurt uit mijn comfortzone. Nu is het zo lang gezien gezien dat ik mezelf op die manier heb geduwd dat ik niet weet hoe het meer voelt.

ADVERTENTIE

Hoe dan ook … Bedankt voor het luisteren naar dit lange, wandeling, jamming, vriend. Als u aanbevelingen heeft over make-up, leven of wat dan ook, zou ik graag van u horen.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.