Glitter Glitter
Wat kunt u doen met de nieuwe Mac Shiny Pretty Holiday 2018-collectie, en waarom zou u geïnteresseerd zijn? Dat is de $ 64.000 vraag. Deze week probeer ik het uit te vinden door de collectie in verschillende uiterlijk te dragen. Gisteren was mijn eerste, en hier is de look die ik vandaag deed, deze met glittery oogschaduw.

Dag # 2 van “Kennismaken van de Mac Shiny Pretty Things Holiday 2018 Collection.”

WACHT – Laat me dat opnieuw afvragen. Het is dag # 2 van “Glitter-Palooza 2018!” Omdat er veel glitter in deze release is, en er zijn vijf glanzende mooie schaduwen voor elk $ 21.

ADVERTENTIE

Het brandpunt van deze look is Shimmery Olive maakt een wens.

Mac maakt een wens glanzende mooie schaduw

Ik heb een liefhebbend van Mac sinds ruwweg de Krijt-periode, en ik ben er vrij zeker van dat deze glanzende mooie schaduwen een nieuwe formule zijn, zoals in niet eerder gezien (tenminste niet in mijn herinnering).

Het eerste wat ik merk als ik aanraak, doe een wens met mijn vinger is hoeveel het voelt als de Mac-geperste pigmenten van Heirloom Mix 2014 vakantie en zomer 2013. Het is bijna net zo zacht als een crème, maar het is nog steeds een droog poeder en voelt zich altijd – zo gruwelijk (maar het is zo irritant), waarschijnlijk uit de glitter.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

De vlekkers zijn er in verschillende vormen en maten, en omdat ze niet uniform zijn, is het net als het kijken naar verbrijzeld glas. Ik denk dat het erg cool en niet subtiel is. Je kunt dit zeker zien glitter van over een kleine kamer, en het ziet er doelgericht uit, zoals een modieuze fee die wordt gedreven door en besprenkelde magische stof op je gezicht. Ook kun je het niet echt in deze foto’s zien, maar er zijn een paar willekeurige stukjes glitter zitten op mijn deksels en mijn wangen. Het is duidelijker wanneer ik mijn kop naar rechts draai. Ik kan zien hoe sommige mensen dit effect misschien niet leuk vinden, maar dat doe ik. Het is niet luid en de glitter-bits zijn niet zo groot dat ze buigen in kleverige grondgebied.

Wat betreft de oneffenheden van de stukken, A.k.a. De grit, de glitter doet geen pijn of stoorde mijn gevoelige ogen op enigerlei wijze. Mijn ogen water niet water, wat is iets omdat normaal alles me laat scheuren.

Het is genoeg om alleen een kijkje te doen met alleen de schaduw, of je zou het op de top van andere oogschaduw kunnen doen, wat is wat ik hier heb gedaan.

Ik draag een wens op de top van Shimmery Olive Mac extra dimensie-oogschaduw in Silver Dawn, die een glanzend olijf is. Ik tikte het direct bovenop met een platte oogschaduwborstel. Dan laadde ik de borstel op met meer oogschaduw, natte het met Mac Fix + en deed het in het midden om de glitter en het glanseffect te intensiveren.

Maak een wens is zeker een kijkje waard, vooral als je greens, khakis en olijven draagt.

Er zijn veel geperste Glittery Oogschadows die er meestal glitter zijn opgeschort in een enorme poederbasis (goed om op de top van een bestaande basis van oogschaduw te drukken om meer dimensie en complexiteit aan een oog-look toe te voegen, zoals stedelijke daling van Moontust Shadow in Diamond Dog ), maar dit is niet zo.

Maak een wens heeft een opalescent basis (hoewel het niet glanzend is als een vorst), en het is gepigmenteerd, maar het is absoluut niet ondoorzichtig. Het heeft een voorsprong, maar het ziet er nog steeds aan, ik denk. Het is verrassend draagbaar. Als het een full-on, frosty ondoorzichtige schaduw was, zou ik het waarschijnlijk niet zo leuk vinden. Het zou te veel zijn voor mijn 40-iets-jarige @SS. LOL! Terwijl dit lijkt op Juuuuuust de juiste hoeveelheid glans en pigment voor een enigszins speciale gelegenheid … dus hou van diner en een film of een boodschapsdatum met uw BFF.

Wat betreft de rest van wat ik draag, alles in deze look is Mac. Er is Studio Fix Foundation in NC42 gemengd met strobecrème (gedragen als een basis en onder mijn ogen), zadeloog schaduw, fleur power blozen en babetown lippenstift (ook uit de glanzende mooie dingen collectie) op de top van de liplijn van de spice.

ADVERTENTIE

Ik zal snel stalen, maar de andere schaduwen kijken en voelen hetzelfde.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.