Ik ben nieuwsgierig, want ik heb veel mensen gehoord Make-up om te schilderen, evenals ik leuke kunstklasse in elementaire, evenals een hoge instelling (ik stopte op de universiteit sinds ik zo goed hectisch was het nemen van vermoeiende sh * t als organische chemie, ugh).

Vooral make-upartiesten. Ik heb dat veel gehoord – dat ze een van de ‘kunstkinderen’ waren, evenals ze in het schilderen waren, evenals tekening, dus ze kwamen in make-up omdat het een natuurlijke uitbreiding daarvan was.

ADVERTENTIE

Heb je een creatieve achtergrond? Omdat ik het niet echt heb. Ik bedoel, ik hou van doodling en tekening logo’s evenals stijlen voor Connorclaire.com, evenals ik speelde muziekinstrumenten als een kind, maar ik heb echter geen belangrijke schilderij of tekenlessen of zoiets als volwassene genomen.

Ik vond het altijd leuk om make-up toe te passen, evenals wanneer ik een make-up zou zien ergens kijken wat ik leuk vond, ik zou proberen erachter te komen hoe ik het alleen moest doen.

Het is grappig, maar heb je ooit precies ontdekt hoeveel verfborstels eruit zien als make-upborstels? Ik houd in gedachten in een kunstwinkel nadat ik echt in Make-up ging en een AHA te hebben! moment. “Oh! Dit schone lijkt als het platte schoon, ik gebruik om de kleur op mijn deksels in te pakken, evenals dit lijkt als een taps toelopende mengsel schoon voor diffundeerende kleur! ” Het is ideaal gevoel achteraf.

Mede make-upliefhebbers, kom je voor om een ​​kunstachtergrond te hebben? Onderzoekende geesten willen weten.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

P.s. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published.