Wanneer was de laatste keer dat iemand iets geweldigs heeft gezegd over je make-up, en herinner je je welke make-up je op het moment droeg?

Het gebeurde afgelopen weekend! – En het kostte me verrast omdat 1) Ik had de mooie minine make-up gedaan, en 2) de complimenten kwamen van twee Sephora-kunstenaars.

ADVERTENTIE

De meiden die in de winkel in mijn stad werken, zijn altijd zo klaar – ze dragen complexe gesneden vouwen, glitter, veel contouren, enz. – En zien er fantastisch uit, maar ook interessant, praat met hen van hen zeggen dat ze graag een eenvoudige, minimale make-up dragen, net zoveel als ik.

Ik denk dat ik altijd net heb aangenomen dat omdat ze allemaal uitgaan met hun make-up op het werk, ze moeten ingewikkeld, gecompliceerde uiterlijk, maar dat is niet altijd het geval!

Ik vergat om die dag een foto van mijn make-up te maken, maar het leek erg op deze vijf minuten make-up Kijk hier …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Hier waren de belangrijkste producten die ik heb gebruikt …

Becca Backlight Priming Filter

Nars fluwelen matte huid tint SPF30 (ik gemengde de tinten St. Moritz en Cuba)

Make-up voor altijd ultra hd undetectable concealer (ik gebruik R32 om de kleur van mijn donkere cirkels, vervolgens Y33 te verbergen)

Mac Mineralalize SkinFinish Natural in Medium Tan

Guerlain 4 Seasons Contour en Bronzing Poeder in Brunettes

Mac Sheertone blos in Gingerly

Chanel Le Stylo Yeux in waterdichte eyeliner in 914 Feuilles (ik gebruik dit donkergrijs vaak omdat het een beetje minder intens is dan zwarte voering)

Te verbazingwekkend voor school dinoplatz roltrap mascara

Bobbi Brown Natural Brow Shaper & Hair Touch Up In Brunette

Stedelijk verval naakt lipgloss in leugenaar

De hele kit en caboodle duurde 10 minuten, tops.

Oh! – en dit zijn de make-upproducten trouwens, ik heb me in mijn arbeidsgezondheidsfaciliteitstas ingepakt. Yup, ik ben eindelijk officieel ingepakt en klaar om te gaan! Ik ben klaar om te feesten wanneer het babymeisje verschijnt (OK, waarschijnlijk niet echt).

ADVERTENTIE

En jij dan? Wanneer was dat de laatste keer dat iemand je op je make-up complimenteerde, en herinner je je welke make-up je op het moment droeg?

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.