In een ideale wereld … maar een waar je geen zes dozijn verschillende borstels hebt, wat is het blote minimum aantal make-upborstels dat je gemakkelijk moet doen, een volledige make-up-look van start tot finish?

Voor mij is het vier. Eigenlijk kon ik waarschijnlijk wegkomen met drie, maar vier is mijn magische nummer, en ze zouden zijn …

ADVERTENTIE

1. Een hoekige eyeliner-borstel, die ik kon gebruiken om mijn wenkbrauwen in te vullen (ik ben weer op een oogschaduw-as-brow-powder-kick) en regel mijn bovenste wimperslijn.
Kijk wat ik hier doe? Het is multitasking waanzin, yo! Ik hou van de NARS # 47 Hoekige eyeliner-borstel (het is een uitspatting van $ 28, maar Dayum! – Het doet altijd mijn gevleugelde voering, en ik beveel het de hele tijd aan beginners). De goede OL ‘MAC 266 is een andere geweldige.

2. Een taps toelopende mengend oogschaduwborstel, die ik zou gebruiken om snel een basiskleur over het deksel te krijgen. Dan zou ik het schoonmaken door het over een papieren handdoek te rennen voordat ik het opnieuw gebruik om mijn oogschaduw te mengen.
En, zolang ik niet werk met elke donkere of felle kleuren zoals blues, greens en purples, kan het ook verdubbelen als een benadrukbare gezichtsborstel.

Op dit moment maakt Laura Mercier mijn favoriete versie van dit type borstel, dat ze een paardenstaartborstel noemt.

3. Een koepelvormig oogschaduwborstel, die ik zou gebruiken voor kreukwerk. LOL! – “vouwwerk.” Maakt het klinkt alsof ik een betere mousetrap breng of zoiets.
Ik zou deze ook gebruiken om schaduw langs mijn onderste wimperlijnen uit te voeren. Mac maakt mijn stand-by favoriet, de 217. Ik vind het een absoluut vitaal in een make-uptas.

4. Een middelgrote gezichtsborstel, die ik zou gebruiken om al mijn gezichtspullen (poeder, markeerstift, bronzer en blozen) toe te passen, omdat het niet alleen een dorp neemt, mensen! Het kost een kleine natie!
Ik hou echt van de Mac 128 Split Fiber Cheek-borstel omdat je beide natuurlijke vezels krijgt (goed voor poederproducten) en synthetische vezels (best voor crèmeproducten) in dezelfde borstelhoofd, maar ik gebruik meestal gewoon één kant om mijn producten en dan te gebruiken Meng met de andere.

Je krijgt letterlijk twee borstels in één!

Ik denk dat het thema hier multitasking is … ik hou van borstels die verschillende banen doen.

ADVERTENTIE

En jij? Hoe vele borstels heb je nodig?

Wat is het minimumaantal penselen dat je nodig hebt om een ​​hele make-up te doen van begin tot finish?

0-3

4-7

8-11

12+

Bekijk resultaten

Bezig met laden …

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.