herenigd en het voelt zo goed!
Zoals je weet, ben ik niet-zo-in het geheim betrokken bij een ernstige relatie met iemand met de naam TJ voor een lange tijd, en … nou, we kwamen onlangs in een grote touw Flyer … die er absoluut anders uitzag dan de oude onverschrokken flyer waar ik van hou.

Ik weet niet wat getransporteerd is aan het overwegen dat dan, maar de reguliere onverschrokken flyer is terug [substantiële zucht van reliëf hier].

ADVERTENTIE

Oh, hoe ik je rambling leads, geestige wordplay, cartoons en leuke feiten heb gemist … Yay!

Aan wie het kan zijn: ik zou absoluut een katachtige flyer lezen.
Hier zijn enkele dingen die ons gezin momenteel gek is van Trader Joe’s. Ik ben van plan om alles weer te krijgen, misschien zelfs vandaag, omdat ik nog een …

Zak van deze gevriesdroogde mango’s

Ze zijn bij de Nuts en Trail-mix in onze winkel (en het rundvlees Jerky, dat El Hub altijd verlangend naar kijkt)

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Laat me niet … gewoon wat gevriesdroogde mango.

Het is echt een zak met gevriesdroogde mango-plakjes. Dat is het. Geen extra zoetstoffen of conserveermiddelen toegevoegd.

Ze zijn bijna als Freeze-gedroogde ijs … heb je dat ooit? Ze zijn licht, zoet en luchtig, bijna als een vanille-wafer, maar zachter.

Eén tas is een enkele portie 190 calorieën. Ik eet ze recht uit de tas als ik naar iets zoet en gezond verlang, maar iemand op Instagram vertelde me dat ze echt heerlijk zijn in een Griekse yoghurtparfait met muesli en andere soorten fruit.

Ik heb dat nog niet geprobeerd, maar je kunt inzetten dat ik wil.

Bevroren cha siu bao, ook bekend als Manapua in Hawaï

Deze kleine deeg dumplings zijn zo goed! Ze hebben een dollop van zoet en hartig varkensvlees in hen.

Ik bedoel … Ze zijn niet leuk om Frisse Bao te krijgen van een Chinese bakkerij, omdat er niets dat is, maar ze zijn best smakelijk en gemakkelijk te maken.
.
Je kunt ze magnetron of stomen, maar ik hou van stoelen ze, omdat ik denk dat het het deeg zachter maakt. Ze zijn klaar in minder dan 10 minuten (wees voorzichtig, omdat de binnenkant gesmolten heet wordt). Er is vier in een tas voor $ 2,99.

Houd de kegel ingedrukt!

Heel schattig!
OH MIJN GOD! Ik kan niet geloven dat ik nog niet over deze kleine ijskegels heb gesproken. Ik geloof dat ze slechts 70 calorieën zijn, en El Hub, die zich een kenner van chocolade beschouwt, zegt dat ze de smaakstige chocoladeschil hebben van elke ijskegels in de wereld.

Daar kan ik niet ruzie maken.

Ze hebben ze in chocolade of vanille-ijs met suikerappels.

Dus sierlijk, en zo heerlijk!

Ik heb normaal geen zelfbeheersing wanneer het betrekking heeft op de zoete dingen, maar een van deze raakt de plek voor mij na het avondeten. Ze zijn perfect geportioneerd.

Yay voor yummies!

ADVERTENTIE

Dus, wat moet ik het volgende proberen van handelaar Joe’s ??

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.