Poppyseed, Asiago, Cinnamon Raisin, Blueberry … Ik gelovig over bagels vanmorgen, evenals niet alleen sinds hun carb-o-licious goedheid. Ik ben momenteel “lezen”, een audioboek genaamd neemt het beheren van je leven door Mel Robbins, evenals het gaat om bezorgdheid en het ontdekken van precies hoe je het ertoe kunt stappen. Ik heb net een verhaal ingevuld over bagels, van alle dingen.

In het boek praat Mel over het uitchecken van dingen als uitdagingen of kansen, evenals ze vertelt een verhaal over twee man die een voetrace oploopt. Er zijn gratis bagels aan de oppervlakte-lijn, evenals één persoon zegt: “Oh, kijk, er zijn gratis bagels. Laten we gaan krijgen. ” De andere persoon zegt echter: “De lijn is net zo lang.”

ADVERTENTIE

Beide kerel kijken op verschillende manieren naar de bagels. De persoon die de yummy bagels in je maag ziet, richt zich op de mogelijkheid, terwijl de andere persoon de uitdaging (de lange rij) ziet.

Interessant, huh?

Welke persoon ben jij? Ik geloof dat ik de persoon ben die meteen de obstakels ziet, maar ik zou graag de persoon willen zijn die zich richt op de lekkere bagels, dus dat is wat ik nu werk …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Gewoon wat eten om te geloven op deze charmante ochtend.

En nu, zaterdag surfen!

Lady Gaga’s Haus Laboratories Make-uplijn wordt uitsluitend aangeboden op Amazon, evenals het lijkt erop dat er glinstering zal zijn.

11 Purr-Fect-stukjes mode voor uw favoriete katachtige fanatiek.

Je kunt binnenkort degene zijn die je bit of zus vraagt ​​als je zijn concealer kunt lenen, omdat alle enorme spelers – L’Oréal, Shiseido en Estée Lauder – opzetten van make-up voor mannen. Momenteel is de meest robuuste lijn voor een kerel door een merk uit Japan genaamd Fiveism, dat veel meer dan 80 producten heeft van nagellak naar oogschaduw naar wat er tussenin.

Ulta geplukt Frida Khalo’s populaire unibrow in de beelden voor de nieuwe collectie Frida Khalo-thema, evenals ik kan mijn ogen niet genoeg terug in mijn hoofd rollen.

Vraagt ​​u zich precies af hoe u faciale herkenningssoftware kunt uitsluiten? Het enige dat u hoeft te doen is uw deal schilderen met als een van de leden van de buitensporige clown-posse. ?

Het Louvre introduceert een verzameling geuren beïnvloed door hun veel populaire stukken.

Is er een verschil tussen zowel toners als Essences?

Experts evalueren in apps-apps, evenals of ze u in gevaar brengen.

Leuke feiten over de katten van Ernest Hemingway! ?

5 Technische gadgets voor een onmiddellijke zomerglans, aldus Vogue

Overige Appeal-technologie, misschien wilt u misschien ‘s werelds allereerste Bluetooth-stijltang vermijden, omdat het snel kan worden gehackt.

Een Appeal Appeal Editor’s Guide to the Annual Bronner Siblings Hair Show

Ik ben hier 100% genoegen, evenals het blijkt dat mijn Preferred X-TINA-video ook precies hetzelfde is als HERS!

Over Christina gesproken!

Ik zoals deze versie van één mijn favoriete deuntjes aller tijden.

Thank you, universe, for the gift that is Lizzo.

Over bagels gesproken, hier is precies hoe ze zijn gemaakt.

I believe it’s a great time to search down a bagel. Ooh! — one with cream cheese as well as smoked salmon! ?

ADVERTENTIE

Have a fantastic weekend!

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.