Geweldige ochtend, prachtig meisje. Deze roze pouch ziet er precies precies uit hoe ik me voel als ik ‘s ochtends opstaan, evenals mijn buik rommelt. ?

En deze zwarte maakt een afspraak met de mijne als ik in een winkel loop en houd de deur open voor de persoon achter me, evenals ze niet zeggen zeggen dankzij jou of zelfs oogcontact maken. ?

ADVERTENTIE

Ha ha ha! Ik zag deze bij het doel in de sectie Instelling levert. Ze zouden aanbiddelijke make-uptassen zijn, denk je niet?

Aan naar het lezen van dit weekend …

Veel toegewijde “dansvaders” in het hele land ondersteunen hun jongeren door het naaien van kostuums, building podium rekwisieten, evenals ja, haar doen, evenals make-up.

Elk jaar worden 120 miljard cosmetica-bundels geproduceerd, voornamelijk voor eenmalig gebruik, wat resulteert in grote hoeveelheden afval. Sinds hiervan integreren talloze charmemerken navulbare containers in hun productlijnen.

Make-up Legend Laura Mercier Wanneer had een angstige uitsplitsing op een video-opname voor Mariah Carey.

Wie anders is het bekijken van HBO’s enorme bit leugens? Ik ben een enorme Reese-fan, dus je begrijpt dat ik er helemaal ben. Hoe dan ook, Michelle Roow, hoofd van de make-upafdeling voor het tweede seizoen, praat over de make-up die ze gebruikt op de show en de ‘esthetische evolutie van elk personage’.

Over het kleine scherm spreekt, als je niet bent begonnen met het bekijken van het sterke type (het is ongeveer drie NYC Twenty-Iets goede vrienden die voor exact dezelfde modewerk werken), je moet erop gaan, stat. Het is zo verfrissend om personages te zien die er één opheffen. De make-up is eveneens prachtig.

Kun je je geest gebruiken om je huidproblemen te genezen?

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom je katachtige haat de buik van de buik en drankjes van de kraan …

Dit is wat ik heb gewacht op mijn hele leven: een aanbieding van de allerbeste keukenproducten voor Feline Women die graag koken!

Nagelsuggesties van Morgan Dixon, hoofdmanicurist voor de show, klauwen (waar ik met, btw) wordt verbruikt. Ze deelt haar motivaties voor de allerbeste gekleed handen op tv. Zelfs als je niet echt in mooie klauwen bent, wil je dit stuk inspecteren als voor geen andere reden dan de close-up, omdat deze nagels kunstwerken zijn.

Chill, Babe.

Geweldig!

Hou van me wat mimi

The Fluit Solo!

ADVERTENTIE

Heb je een uitstekende zaterdag, oké? Ik zal snel met je praten.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.